Varmt välkomna! ...

Äntligen dags för årets Ängsövägendag! Tisdagen den 6:e Juni bjuder vi in till vårt traditionella bilrally med massor av aktiviteter hos oss företagare längs vägen. Var dessutom med och tävla om riktigt fina priser från de olika platserna.

View on Facebook

Varmt välkomna att fira världens bästa mamma hos oss på Engsö Slott & Café på söndag! Vi bjuder traditionsenligt alla mammor på gratis entré till slottet!

Våra öppettider i helgen:
Lördag & söndag kl. 12 - 16
...

View on Facebook

Det gör kanske ont när knoppar brister men vackert är det! Och fort går det nu när den härliga värmen har kommit :)

Soligt & varmt välkomna att besöka oss i helgen! Vi har öppet lördag & söndag, kl. 12 - 16.
...

View on Facebook

Ett lyckat bak består till lika delar av rätt ingredienser som kärlek ;)

I veckan bakar vi bland annat morotskaka och toscakaka, men vi behöver din hjälp! Kom med förslag på vad vi ska baka, så kommer vi sedan att välja bland recpten, och baka det. Blir ditt förslag utvalt så bjuder vi dig och en vän på kaffe/te och valfri kaka.

Lämna ditt förslag i kommentarsfältet, och bifoga gärna en länk till receptet om du har det. Har du ett "hemligt" recept så mejla det till info@engso.se

Dela gärna evenemanget och hjälp oss i jakten på de godaste kakorna!

Allt gott :D
...

Önska - så bakar vi!

maj 16, 2017, 4:00e m - maj 30, 2017, 4:00e m

Ett lyckat bak består till lika delar av rätt ingredienser som kärlek ;) I veckan bakar vi bland annat morotskaka och toscakaka, men vi behöver din hjälp! Kom med förslag på vad vi ska baka, så kommer vi sedan att välja bland recpten, och baka det. Blir ditt förslag utvalt så bjuder vi dig och en vän på kaffe/te och valfri kaka. Lämna ditt förslag i kommentarsfältet, och bifoga gärna en länk till receptet om du har det. Har du ett "hemligt" recept så mejla det till info@engso.se Dela gärna evenemanget och hjälp oss i jakten på de godaste kakorna! Allt gott :D

View on Facebook

Soligt & varmt välkomna att besöka Engsö Slott & Café idag mellan kl. 12 - 16! ...

View on Facebook